Закуска.
+2
cappy
Angel4et0o
6 posters
Star :: За дамите на форума :: Рецепти
Страница 1 от 1
Закуска.
На мен ми писна все да мисля какво да закусвам...за това реших да ви попитам какво закусвате вие,че да открадна малко идеи.
Re: Закуска.
Аз ще закусвам Fitness със млекце има едни малки пакетчета по 40 грама (мисля че бяха 80 стинки) и точно за една порцияAngel4et0o написа:На мен ми писна все да мисля какво да закусвам...за това реших да ви попитам какво закусвате вие,че да открадна малко идеи.
cappy- Потребител
- Брой мнения : 74
cappy написа:Аз ще закусвам Fitness със млекце има едни малки пакетчета по 40 грама (мисля че бяха 80 стинки) и точно за една порцияAngel4et0o написа:На мен ми писна все да мисля какво да закусвам...за това реших да ви попитам какво закусвате вие,че да открадна малко идеи.
Angel4et0o написа:На мен ми писна все да мисля какво да закусвам...за това реших да ви попитам какво закусвате вие,че да открадна малко идеи.
Чаша чай с една препечена филийка с маргарин Ако не си пробвала, опитай. Ще ти хареса И другите може да пробват ако не са xD
pandolinna- Новак
- Брой мнения : 34
Ммм опитвала съм и става хубава.Мерси !!!pandolinna написа:Angel4et0o написа:На мен ми писна все да мисля какво да закусвам...за това реших да ви попитам какво закусвате вие,че да открадна малко идеи.
Чаша чай с една препечена филийка с маргарин Ако не си пробвала, опитай. Ще ти хареса И другите може да пробват ако не са xD
Браво на нас колегаjujata_x написа:Аз пък все зърнени закуски закусвам. Случва се и сандвичи, но най вече зърнени закуски
cappy- Потребител
- Брой мнения : 74
сандвичи, пици, милинки , nesquik зърнена закуска и др, но най-често някъв сандвич ... или пък сготви си домашния любимец и го изяж моят беше вкусен
Star :: За дамите на форума :: Рецепти
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите